Videorecept – Cestovinový šalát s morčacím mäsom

 | 

Čas prípravy: 

20 min

Čas varenia: 

55 min

Videorecept – Cestovinový šalát s morčacím mäsom

Cookučka
Cookučka

 | 

Čas prípravy: 

0

 min

Čas varenia: 

0

 min

Ingrediencie

Pre 4 osoby:

  • 400 g Penne alebo iné obľúbené cestoviny
  • 400 g nakrájaného morčacieho mäsa
  • 1 balenie čerstvých špenátových lístkov
  • 200 g čerstvého mäkkého kozieho syra
  • olivový olej
  • soľ a čierne korenie
Ingrediencie

Pre 4 osoby:

  • 400 g Penne alebo iné obľúbené cestoviny
  • 400 g nakrájaného morčacieho mäsa
  • 1 balenie čerstvých špenátových lístkov
  • 200 g čerstvého mäkkého kozieho syra
  • olivový olej
  • soľ a čierne korenie

Nutričné hodnoty

Vyskúšajte cestovinový šalát s morčacím mäsom a doplňte recept o chutný kozí syr a mladé špenátové lístočky. Z rýchleho receptu tak vytvoríte gurmánsky zážitok.

Cestovinový šalát s morčacím mäsom

Postup:

  1. Cestoviny uvaríme v slanej vode al dente a zlejeme.
  2. Na panvici zohrejeme olivový olej.
  3. Morčacie mäso opečieme do zlatohneda.
  4. V mise premiešame teplé cestoviny s mäsom a špenátom. Ak je potrebné, pridáme trochu olivového oleja.
  5. Na záver rukou na cestovinový šalát rozmrvíme kozí syr a pridáme čerstvo zomleté čierne korenie.
30 min