Grilovaná panenka s tekvicovým jesenným ragú

 | 

Čas prípravy: 

30 min

Čas varenia: 

75 min

Grilovaná panenka s tekvicovým jesenným ragú

Cookučka
Cookučka

 | 

Čas prípravy: 

45

 min

Čas varenia: 

20

 min

Ingrediencie

Pre 4 osoby:

Ingrediencie

Pre 4 osoby:

Nutričné hodnoty

Grilovaná bravčová panenka s tekvicovým ragú poteší každý jazýček. Pridajte do ragú jemnú smotanu, borievky a bobkový list a vykúzlite aj vy doma nádhernú jesennú chuť tomuto jedlu.

Grilovaná panenka s ragú v jesennom farebnom vydaní

Postup:

  1. Panenku ugrilujeme v celku, keď je skoro hotová obalíme ju v bylinkách, osolíme a okoreníme a necháme „dôjsť“ v teple.
  2. Na oleji podusíme ošúpané a nakrájané zemiaky a umytú nakrájanú tekvicu zbavenú jadierok. Prisypeme kurkumu, soľ a čierne korenie.
  3. Orestujeme a podlejeme vodou. Dusíme cca 15 až 20 min.
  4. Keď sú zemiaky a tekvica mäkké pridáme smotanu a ešte chvíľu varíme. Ochutíme čiernym korením a tymianom, alebo majoránom a podávame s čerstvým chlebom.
veľkonočná zemiaková baba
30 min