Gnocchi s hubami

 | 

Čas prípravy: 

30 min

Čas varenia: 

75 min

Gnocchi s hubami

Kulinárium Redakcia
Kulinárium Redakcia

 | 

Čas prípravy: 

25

 min

Čas varenia: 

15

 min

Ingrediencie
Ingrediencie

Nutričné hodnoty

Hodili by sa vám tipy na rýchlu večeru počas pracovného týždňa? Vyskúšajte napríklad sýtu večeru z hotových gnocchi s hubami.

Gnocchi s hubami a mascaropone

Postup:

  1. Na panvici rozohrejte olivový olej, pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu a restujte 3 – 4 minúty. Pridajte cesnak, ½ lyžičky soli, korenie, mletú papriku a nakrájané huby. Duste 10 minút.
  2. Gnocchi uvarte v osolenej vode (použite zvyšnú soľ) podľa návodu na obale.
  3. Uvarené a scedené gnocchi pridajte k hubám a všetko dobre premiešame. Pridajte mascarpone a tymian a v prípade potreby trochu vody, v ktorej ste varili gnocchi.
  4. Všetko spolu povarte ešte jednu až dve minúty a podávajte.
veľkonočná zemiaková baba
30 min