Bryndzový koláč s karamelizovanou cibuľou

 | 

Čas prípravy: 

30 min

Čas varenia: 

75 min

Bryndzový koláč s karamelizovanou cibuľou

Cookučka
Cookučka

 | 

Čas prípravy: 

45

 min

Čas varenia: 

25

 min

Ingrediencie
Ingrediencie

Nutričné hodnoty

Bryndzový koláč s cibuľkou je kombinácia klasických chutí v delikátnejšom prevedení.

Bryndzový koláč s cibuľou a pažítkou je klasická gurmánska záležitosť

Postup:

  1. Lístkové cesto rozložíme na okrúhly plech a poprepichujeme ho vidličkou. Prekryjeme papierom na pečenie a zaťažíme strukovinou. Dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca. 10 min.
  2. Papier s fazuľou odstránime.
  3. Na panvici rozpustíme cukor.
  4. Cibuľu nakrájame na pekné kolieska a opatrne opečieme na karamelizovanom cukre.
  5. Opatrne rozložíme karamelizovanú cibuľu a pór.
  6. Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a vajíčkami. Vylejeme na predpečený koláč a dáme piecť na ďalších aspoň 15 až 20 minút.
kouzunak veľkonočný koláč
10 min